Kuten pari päivää sitten tiedotimme, Eat.fi:hin voi nyt rekisteröityä ja kirjautua sisään myös esimerkiksi Googlen tai Twitterin tunnuksilla.  Vaikka myös rekisteröimättömät käyttäjät voivat lisätä sivustollemme arvosteluja, saavat rekisteröityneet käyttäjät kuitenkin huomattavasti enemmän hyötyjä. Tässä hieman makupaloja hyödyistä:

Personalisointi. Voit luoda Eat.fi:stä huomattavasti persoonallisemman kuin jos käyttäisit sivustoa ilman kirjautumista. Voit merkitä omat ravintolasuosikit ja – toiveet sekä seurata kavereitasi ja muita mielenkiintoisia käyttäjiä. Lisäksi saat omaan makuun soveltuvia ravintolasuosituksia.

Omien arvostelujen seuraaminen ja muokkaaminen. Voit jälkikäteen helposti lukea omaa ”ravintolapäiväkirjaa” sekä muokata vanhoja arvosteluja. Voit myös arvostella ravintolan brunssin/aamiaisen, lounaan ja illallisen erikseen – rekisteröimätön käyttäjä voi antaa vain yhden arvion per ravintola. Sinun ei myöskään tarvitse kirjoittaa sähköpostiosoitettasi aina uudelleen kirjoittaessasi arvostelun.

Lisää vaikutusvaltaa. Anonyymin arvostelun kirjoittaja ei yleensä ole yhtä uskottava kuin rekisteröitynyt käyttäjä. Mikäli kirjoitat paljon arvosteluja, voit päästä Eat.fi:n huippuarvostelijaksi. Tämä lisää vaikutusvaltaasi ennestään, sillä yleensä huippuarvostelijoihin luotetaan huomattavasti enemmän kuin satunnaiseen, tuntemattomaan arvostelijaan. Lisäksi huippuarvostelijat voivat äänestää muita arvosteluja +2/-2:lla äänellä, kun taas rekisteröityneet käyttäjät +1/-1:llä äänellä.

Uutiskirje. Mikäli haluat, saat lisäksi muutaman kerran vuodessa Eat.fi –uutiskirjeen, joka takaa tuoreimmat tiedot mm. Eat.fi:n päivityksistä ja uusista ominaisuuksista.

Arvostelusi suoraan Facebookiin, blogiisi jne. Voit myös linkittää Eat.fi:hin kirjoittamasi arvostelut suoraan esimerkiksi Facebook-sivullesi ja blogiisi. Arvostelujen lisääminen tapahtuu RSS -syötteen avulla. Mikäli asia ei ole sinulle tuttu, tässä melko yksinkertaiset ohjeet kuinka asia onnistuu: http://www.ehow.com/how_2031209_import-rss-feed.html.

Suosittelemme siis rekisteröitymistä lämpimästi kaikille käyttäjillemme, jotka eivät vielä ole asiaa tehneet!