Gaalaan mentiin torstaina ja hyvin meni! Paikalla oli kuulemma yli 700 henkeä kun Eat.fi voitti Grand One:ssa Paras Infodesign -palkinnon, ja sai myös kunniamaininnan Paras Startup -sarjassa.

Tuomareiden lausunnot:

Infodesign

Voittaja
Työ: Eat.fi
Asiakas: Kokumi
Tekijät: 2General
PPL Media
Perustelut: Palvelun ydin on loistavasti toteutettu kartta-mash-up, hyvin toimiva haku sekä filtteröintiominaisuudet. Palvelun sisältö on pakattu hyvin havainnollisiksi visuaalisiksi elementeiksi, joiden lisäksi kirjalliset arviot luovat arvoa muille käyttäjille. Palvelu on käytännöllinen ja lunastaa hyvin suunnitellulla ja toteutetulla käyttöliittymällätällaiselta sivustolta vaadittavat ominaisuudet. Navigointi on selkeä ja sivuston hakukoneoptimointi on riittävällä tasolla. Toimii myös näkörajoitteisille, muttei täysin ruudunlukijan varassa toimiville. Oikeasti käytännöllinen palvelu, jota on myös viihdyttävä käyttää. Tarpeellinen joka päivä!

Startup:

Kunniamaininta
Työ: Eat.fi
Asiakas: Kokumi
Tekijät: 2General
PPL Media
Perustelut: Startup nousi esiin esimerkillisen toteutuksen johdosta. Palvelu on tehty huolella ja erityisen esimerkillisesti loppukäyttäjien ehdoilla. Vaikka palvelu ei ole vielä saavuttanut suurta yleisöä siinä mittakaavassa kuin se voisi sen tehdä, sillä on kaikki mahdollisuudet nousta johtavaksi palveluksi omassa markkinassaan uskollisten heavy usereiden vauhdittamana.

Infodesign-kategoriassa finalistit olivat: Tripsay, MTV median Spotti.fi, Muxlim, Helsingin Sanomat tilaus- & asiakaspalvelu, Taloussanomat sivustouudistus, YLE Uutisten verkkopalvelu-uudistus, ja Suomen Pelastusarmeijan Säätiön Joulupata.

Startup-kategorian voitti Muxlim, ja kunniamaininnan sai myös Tripsay.

Kiitokset kaikille Eat.fi:n käyttäjille! Ilman teidän tukeanne, mielenkiintoanne ja jatkuvaa palautetta emme olisi päässeet näin pitkälle.

Advertisements